OPEN VANDAAG 08:00u - 20:00u

Help ons bij het inzamelen van eerstehulpkits voor Oekraïne!

KLIK OP VOLGENDE LINK OM METEEN NAAR DE DONATIEPAGINA TE GAAN:

Steun Oekraïne – Multi Corporation

De winkelcentra van Multi Corporation in heel Europa, waaronder Shopping Stadsfeestzaal, bundelen hun krachten om geld in te zamelen, zodat Oekraïne EHBO-kits kan kopen. De campagne is een samenwerking met UNITED24, een platform gelanceerd door de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.

Met de fondsenwerving wil Multi Oekraïners helpen die door de oorlog zijn getroffen. De medische EHBO-koffers – een noodzaak in de door oorlog geteisterde gebieden van Oekraïne en waar veel vraag naar is – kosten ongeveer 110 euro. Klanten en huurders van Multi beheerde winkelcentra kunnen bijdragen via Donorbox, een effectieve online tool om fondsenwervende activiteiten te beheren.

Donaties van de campagne worden overgemaakt aan de Nationale Bank van Oekraïne en toegewezen aan het ministerie van Volksgezondheid, specifiek voor de aankoop van deze medische EHBO-koffers. UNITED24 zorgt ervoor dat de opbrengst voor het juiste doel wordt aangewend. UNITED24 wordt gecontroleerd door Deloitte.

Multi Corporation beheert meer dan 80 winkels in Europa en Turkije. Dertien van haar medewerkers werken in Forum Lviv, in Oekraïne, en hun veiligheid is voortdurend in gevaar.

“Multi is al meer dan tien jaar actief in Oekraïne. We willen de bevolking van Oekraïne steunen in deze moeilijke tijden”, zegt Elmar Schoonbrood, co-CEO van Multi Corporation. “We willen graag geld inzamelen voor medische EHBO-koffers, aangezien deze momenteel hard nodig zijn.”

“Het idee achter UNITED24 is eenvoudig: de wereld rond Oekraïne verenigen. Om ons dichter bij elkaar te brengen om onze mensen te redden, ons land te verdedigen en te herbouwen”, zegt Yaroslava Gres, coördinator van UNITED24. “Het maakt donaties met één klik aan Oekraïne mogelijk vanuit elk land. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat Oekraïne het beste weet wat het nodig heeft. Omdat Oekraïne direct hulp kan leveren waar het nodig is. Omdat alleen de overheid steden of wegen in Oekraïne kan herbouwen om mensen naar huis te helpen.”

UNITED24 is een fondsenwervend platform, geïnitieerd door de president van Oekraïne, Volodymyr Zelenskyy. Het is de centrale locatie voor liefdadigheidsdonaties ter ondersteuning van Oekraïne. Tijdens de eerste 5 maanden van de operatie heeft UNITED24 meer dan 200 miljoen dollar ingezameld bij burgers uit 110 landen over de hele wereld. Onder de UNITED24-ambassadeurs bevinden zich beroemde atleten – Andriy Shevchenko, Elina Svitolina en Oleksandr Usyk, creatief directeur van Balenciaga – Demna, Amerikaanse acteurs – Liev Schreiber en Mark Hamill, muziekband Imagine Dragons, zangeres en actrice Barbra Streisand.