OPEN VANDAAG 08:00u - 20:00u

De grote €20.000,00 ‘back to school’ inzamelactie

  • Steun in de shopping?

Van 17/09 tot en met 01/10 installeert Shopping Stadsfeestzaal twee mooie fonteinen, één in de main hall en één aan ingang Hopland. Iedereen kan een gift doen door munten te werpen in één van de twee fonteinen. Op deze manier komen we op voor mensenrechten en bouwen we mee aan de dromen van zieke leerlingen. Het bedrag wordt op 01/10 opgeteld en 50/50 verdeeld onder Amnesty International Vlaanderen en Bednet.

  • Online steunen?

Kan je niet langskomen? Doe dan een online gift!

Het fysieke evenement versterkt de online campagne die loopt vanaf 17/09 tot en met 31/10. Shopping Stadsfeestzaal zal deze online campagne versterken door het ingezamelde bedrag van de fysieke campagne, 50/50 te doneren in de richting van het algemene doel, niet minder dan €20.000!

Amnesty International’ (doel €10.000,00):
https://www.amnesty-international.be/back-to-school-actie

‘Bednet’ (doel €10.000,00):
https://actie.bednet.be/…/back-to-school-shopping…

  • Wat doet Bednet nu weer?

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen van thuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas. Zo blijven ze mee met de leerstof en houden ze contact met hun vrienden. Vorig schooljaar hielp Bednet zo meer dan 1100 leerlingen.Vandaag meer dan ooit hebben ze jouw hulp nodig om hun dromen te realiseren. Want elk kind heeft recht op onderwijs, ook als het ziek is.

  • Wat doet Amnesty International?

Amnesty International is een wereldwijde beweging van meer dan 10 miljoen mensen. Ze komen op voor een wereld waarin alle mensenrechten worden nageleefd. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens is daarbij hun leidraad. Ze zijn onafhankelijk van regeringen, politieke ideologieën, economisch belang of religie. Hun werk wordt hoofdzakelijk gefinancierd door giften van gewone burgers.

.