Signeersessie 'De Gezonde Goesting' door Steffi Vertriest

Je kan er deze dagen amper nog omheen… Gezond en evenwichtig eten wordt meer en meer aangemoedigd & gepromoot. En terecht! Maar hoe er zelf aan te beginnen? Want het lijkt toch allemaal veel werk en ongunstig voor de portemonnee… Niets daarvan! Njam-gezicht Steffi Vertriest bewijst in haar nieuwe boek ‘De Gezonde Goesting’ het tegendeel. In het boek bundelt ze meer dan 60 recepten die aantonen dat gezond leven ook makkelijk kan zijn.

Wil jij ook het roer omgooien en aan een gezonde levensstijl beginnen? Kom dan zaterdag 13 mei 2017 naar Shopping Stadsfeestzaal. Steffi zal er tussen 14u00 & 16u00 aanwezig zijn om haar nieuwe boek te promoten & signeren. Samen met het boek en persoonlijke tips & tricks van Steffi, ben je meteen op de goede weg naar een gezonder lichaam!

 

WIN EEN KILNER DRANKENDISPENSER

Nog meer goed nieuws! Je kan zaterdag 13 mei 2017 niet alleen het boek kopen en laten signeren door Steffi. Je maakt ook nog eens kans om een drankendispenser te winnen. De musthave voor deze zomer voor een geslaagd tuinfeestje! Hoe kan je deelnemen?

  1. Vind je wedstrijdformulier aan de wedstrijdurne, opgesteld aan de signeerstand
  2. Beantwoord de wedstrijd- & schiftingsvraag
  3. Vul je persoonlijke gegevens in
  4. Deponeer het ingevulde formulier in de wedstrijdurne


De winnaar van de wedstrijd wordt maandag 15 mei 2017 bekend gemaakt!

Signeersessie 'De Gezonde Goesting' door Steffi Vertriest