Ons doel

Shoppen in de Antwerpse Stadsfeestzaal
Met Shopping Stadsfeestzaal werd het sluitstuk van een omvattend winkelcircuit van Meir, Huidevetterstraat, Schuttershofstraat tot en met Hopland gecreëerd.
In oktober 2007 opende het de deuren met zo’n 40 winkels, verspreid over 4 etages en 20.500 m² commerciële ruimte. Daarnaast zijn er ook 49 appartementen en 275 extra ondergrondse parkeerplaatsen.
De mix van verschillende winkels biedt mode, vrije tijdsbesteding en horeca in een unieke mix van historische en moderne architectuur.

Shoppen voor iedereen
Onder de shops zijn enkele primeurs: de eerste Urban Outfitters op het Europese vasteland, een pilot store voor Flying Tiger en de eerste Antwerpse shop van COS.
De aanwezigheid van onder andere Delhaize en Action zijn extra troeven die voor ieder wat wils bieden.

Naast het shoppen ook “culturen”
Door de restauratie met oog voor historische details en de bijzondere uitstraling uit te voeren, werd de Antwerpse stadsfeestzaal naast een uniek shopping center ook een populaire ontmoetingsplaats. Het roemrijke verleden wordt niet vergeten maar op een vernieuwende manier opnieuw geïntroduceerd. Culturele evenementen, tentoonstellingen, mini concerten, modeshows en wedstrijden zorgen ervoor dat Shopping Stadsfeestzaal opnieuw het kloppende hart is van Antwerpen.