Knip van de Leien

De stad Antwerpen werkt momenteel aan een grootschalig project om de bereikbaarheid van en naar de stad sterk te verbeteren. Zowel gebruikers van het openbaar vervoer, fietsers, voetgangers als autobestuurders gaan enorme verbeteringen ondervinden eens het project volledig afgerond is. De werken van dit project zijn reeds in maart 2016 gestart en zullen nog tot juni 2019 duren.

In juni 2017 starten de werken aan de Leien. Waar wordt er tijdens deze heraanlegwerken gewerkt?

  • Operaplein
  • Fr. Rooseveltplaats
  • ItaliĆ«lei
  • Noorderplaats

Concreet betekent dit dat er van juni 2017 t.e.m. december 2018 geen autoverkeer mogelijk is op de Leien tussen deĀ Violierstraat en de Maria-Theresialei. Voor gebruikers van het openbaar vervoer, fietser en voetgangers wordt er steeds een doorgang langs de werf voorzien. In die tijd blijft ons shopping center echter makkelijk bereikbaar waarbij u niet veel hinder van de werken zal ondervinden.

U kan uw route ook steeds dubbelchecken via de webiste van Slim naar Antwerpen. Vanaf januari 2019 zullen de Leien terug bereikbaar zijn voor automobilisten. Indien u toch nog vragen heeft over de bereikbaarheid naar ons shopping center kan u steeds terecht op stadsfeestzaal@multi.eu of op +32 (0) 3 202 31 00.

Knip van de Leien