Sturdy360

GATE15 is ontsproten uit de vzw Antwerpen Studentenstad. Het is niet enkel een fysieke locatie, maar ook een groep enthousiastelingen die je op alle mogelijke manieren door het studentenleven in Antwerpen loodst. Een groot onderdeel daarvan is uiteraard je begeleiden tijdens de blok.

Blokken kent geen grenzen. De tijd dat de blokperiode gelijk stond aan weken eenzame opsluiting op kot is voorbij. Samen studeren en je blokleed en –pauzes delen klinkt een pak aantrekkelijker. Daarom heeft GATE15 enkele leuke locaties voor je uitgezocht: stuk voor stuk markante ruimtes, sommige met een prachtig uitzicht over de stad.

Shopping Stadsfeestzaal is dit jaar één van die unieke locaties om je blok door te brengen. Op de eerste verdieping tovert GATE 15 een leegstaande ruimte om in een oase van rust, waar je terecht kan om je door die talrijke cursussen te werken. Je kan plaatsnemen in de twee studielounges met uitzicht op de Meir óf in een ruimte waar je studeert met de pracht en praal van Shopping Stadsfeestzaal op de achtergrond. Heb je nood aan een pauze? Laat je verwennen door de talrijke studentenacties, exclusief voorbehouden voor de GATE15-studenten. Benieuwd naar de acties? Ontdek ze hier!

Sturdy360