Shopping Stadsfeestzaal commercial

Wilt u deel uitmaken van de hechte retail-familie van Shopping Stadsfeestzaal?

Shopping Stadsfeestzaal opende in 2007 en geeft onderdak aan verschillende pilot & flagship stores voor Antwerpen/België waaronder Lloyd Shoes, COS, Urban Outfitters, Rabeanco, La Place en Bijou Brigitte. Jaarlijks komen er 6,5 miljoen bezoekers over de vloer.

In 2015 heeft Shopping Stadsfeestzaal een ware metamorphose ondergaan. Zo pakken we nu uit met een splinternieuwe horeca-zaak en nieuwe handelaars. Voortaan bestaat er ook de mogelijkheid om een pop-up kiosk te huren. Heeft u interesse om een winkel of kiosk te openen in Shopping Stadsfeestzaal om alzo deel uit te maken van een unieke winkelomgeving in het hart van Antwerpen?

Innovatieve en unieke retail-concepten die een aanvulling zijn op het winkelaanbod van Shopping Stadsfeestzaal kunnen steeds contact opnemen met Steven Bervoets, Centre Manager, via sbervoets@multi.eu of op +32 (0)495 29 85 47 of +32 (0)3 202 31 00.

Rental short term

Geïnteresseerd om voor een kortere periode (max. 12 maanden) aanwezig te zijn in Shopping Stadsfeestzaal?

Dan komen de kiosken op het middenplein in aanmerking. De beschikbare kiosken hebben een grootte van 10m² en zijn zeer goed gelegen in het hart van het shopping center. De verhuur van de kiosken zijn ideaal voor handelaars die op zoek zijn naar een rendabele manier om hun merk en/of product op de markt te lanceren. Bovendien is elk kiosk-design te personaliseren.

Indien interesse in 1 van de beschikbare kiosken, mag u contact opnemen met Sylvie Coucke, marketing executive, via scoucke@multi.eu of +32 (0)494 71 04 13 of +32 (0) 3 202 31 05.