Succesvol ondernemen in én met Shopping Stadsfeestzaal  

Flexibel en succesvol ondernemen begint hier

Shopping Stadsfeestzaal is de uitgelezen locatie voor het succesverhaal van jouw onderneming. De indrukwekkende uitstraling van de stadsfeestzaal overtuigt elk jaar weer 6,5 miljoen bezoekers. Met 40 aanwezige winkels zijn we het kloppend hart van het Antwerpse winkel-wandelcentrum.

Bezoekers genieten van een gevarieerd winkelaanbod – van flagship stores van Urban Outfitters en COS tot retailmerken zoals Delhaize en Flying Tiger.

Een unieke opportuniteit, altijd in beweging

In 2015 onderging Shopping Stadsfeestzaal een ware metamorfose. Het winkelaanbod werd stevig uitgebreid, onder meer met unieke en creatieve pop-up kiosken. Die vormen een flexibel lanceerplatform voor jonge, frisse ondernemingen met ambitie.

Wil jij met jouw bedrijf ook deel uitmaken van de hechte retailfamilie van Shopping Stadsfeestzaal? Neem dan contact op met Center Manager Hans Dhondt:

 

Innovatieve en unieke retailconcepten die een boeiende aanvulling zijn op het huidige winkelaanbod zijn van harte welkom.

Verhuur kiosken

Wilt jouw bedrijf een kiosk huren in Shopping Stadsfeestzaal? Dan kies je voor flexibel ondernemen met tal van troeven.

De kiosken variëren in grootte – van 10 m² tot 15 m². Ze zijn gelegen op het middenplein, in het hart van het shoppingcenter. Ze vormen de perfecte springplank voor handelaars die op een rendabele, krachtige manier hun product of merk willen lanceren.

Heb je interesse in één van de beschikbare kiosken? Neem dan contact op met Centre Manager:

Verhuur winkelpanden

Een winkelpand huren in Shopping Stadsfeestzaal biedt talloze opportuniteiten. Huren kan op lange én korte termijn. Bespreek jouw ambities met één van onze contactpersonen:

  • Shopping Stadsfeestzaal – Center Manager Hans Dhondt
  • Ceusters – Nathalie Verheyen