Succesvol ondernemen in én met Shopping Stadsfeestzaal  

Flexibel en succesvol ondernemen begint hier

Shopping Stadsfeestzaal is de uitgelezen locatie voor het succesverhaal van jouw onderneming. De indrukwekkende uitstraling van de stadsfeestzaal overtuigt elk jaar weer 6,5 miljoen bezoekers. Met 40 aanwezige winkels zijn we het kloppend hart van het Antwerpse winkel-wandelcentrum.

Bezoekers genieten van een gevarieerd winkelaanbod – van flagship stores van Urban Outfitters en COS tot retailmerken zoals Delhaize en Flying Tiger.

Een unieke opportuniteit, altijd in beweging

In 2015 onderging Shopping Stadsfeestzaal een ware metamorfose. Het winkelaanbod werd stevig uitgebreid, onder meer met unieke en creatieve pop-up kiosken. Die vormen een flexibel lanceerplatform voor jonge, frisse ondernemingen met ambitie.

Wil jij met jouw bedrijf ook deel uitmaken van de hechte retailfamilie van Shopping Stadsfeestzaal? Neem dan contact op met Center Manager Hans Dhondt:

 

Innovatieve en unieke retailconcepten die een boeiende aanvulling zijn op het huidige winkelaanbod zijn van harte welkom.

Verhuur kiosken

Geïnteresseerd om een kiosk te huren in Shopping Stadsfeestzaal?

De beschikbare kiosken hebben een grootte van 10m² of 15m² en zijn zeer goed gelegen in het hart van het shopping center. De verhuur van de kiosken zijn ideaal voor handelaars die op zoek zijn naar een rendabele manier om hun merk en/of product op de markt te lanceren.

Indien interesse in 1 van de beschikbare kiosken, mag u contact opnemen met Sylvie Coucke, marketing executive, via scoucke@multi.eu of +32 (0)494 71 04 13 of +32 (0) 3 202 31 05.

Verhuur winkelpanden

Wenst u graag een winkelpand te huren voor korte of lange termijn? Dan kan u met volgende personen contact opnemen:

  • Hans Dhondt, Centre Manager Shopping Stadsfeestzaal, via hdhondt@multi.eu of op +32 475 41 14 28 of +32 (0)3 202 31 00
  • Nathalie Verheyen, Ceusters, via nathalie.verheyen@ceusters.be of op +32 3 201 13 25 of  +32 474 952 864